úterý 20. července 2010

Bright Bright Eyes




Tento post bude o vychytávce, která na první pohled nevypadá jako průlomová věc, ale ve skutečnosti dokáže udělat divy. Tedy pokud víte jak na to=)

K rozjasnění očí se často na spodní linku používá bílý eyeliner. Pokud jde ale o denní líčení nebo naopak, pokud máte silný oční make-up (černé linky, smoky eyes), může bílá tužka působit nepřirozeně, nemluvě o jedincích, kteří patří do teplejší barevné škály (těm se nehodí vůbec)


Alternativou může být tužka v tělové nebo broskvové barvě, která odvede stejnou práci jako její bílá kolegyně, ale odvede ji mnohem lépe, jemněji, slušivěji a efektněji. Často se používá Stilla kajal eyeliner v odstínu Topaz. Stojí $18, v ČR se neprodává, proto jsem se rozhodla vám najít nějaký ten dupe, za kterým nebudete muset za velkou louži=)



Mým favoritem je tužka značky Kron (prodává Tesco na Národní - o jiném místě bohužel nevím. Jestli někdo ví, dejte mi vědět=) Nemá název, ale jde o meruňkovo-tělovou barvu, totožnou s Topazem od Stilly. Na spodní lince působí neuvěřitelně přirozeně, jemně, rozzáří oko a můžou používat bledule i tmavší typy. Pro mě každodenní nezbytnost. Cena 109 kč



Pokud budete mít problém najít značku Kron, něco podobného má v nabídce i Essence. Jejich barvička je ale víc do růžova a není tak krémová, ale s přimhouřenýma očima se dá použít také=)

Bílá na obrázku je Rimmel Kajal Eyeliner, odstín White.

2 komentáře:

  1. Tu stilu mám v plánu vyzkoušet. Momentálně používám takovou bílou tužku zn. Shu Uemura, ale nadšená z ní nejsem. Nicméně možná s ní jen neumím pořádně pracovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Všichni si tu stilu moc pochvalují a po vyzkoušení té Kron si opravdu myslím, že na očích takové zvýraznění vypadá moc hezky, o hodně lépe než třeba bílá. Až vyzkoušíš, dej vědět=)

    OdpovědětVymazat