úterý 6. července 2010

Beauty List Červen 2010






1) Neutrogena scrub

Nejlepší drogerkový scrub, který jsem zatím vyzkoušela. Slibuje, že zabrání vzniku pupínku, které jsou vyvolány stresem. To nemůžu tvrdit, ale tento scrub krásně a šetrně čistí a obnovuje pokožku. Nevysušuje ani při každodenním používaní (používám ráno a večer), nádherně voní po okurkách a po umytí zanechává na pokožce chladivý pocit. Takový, který zažijete když se vynoříte z vody a ovane vás vítr=) naprosto srovnatelný se scruby dražších značek.




2) Lush Imperialis

Ideální hydratační krémík na zcela přírodní bázi, bez zbytečných chemikálií, proto v Lushi doporučují spotřebovat do 4 měsíců. Má dvojitý účinek, který ocení hlavně ti, kteří trpí na mastnější T zónu a sušší tváře. Neucpává póry, hezky se vstřebává. Jediné mínus je chybějící SPF a příliš "přírodní" vůně.


3) Rimmel Lasting Finish Foundation

Vyzkoušela jsem už bezpočet tekutých make-upů, od nejdražších značek až po ty běžné drogerkové. Takže když tvrdím, že tento u mě zatím nemá konkurenci, vím co říkám. Drží celý den, nevysušuje, nestéká, nevytváří efekt masky, krásně se nanáší (hutnější konzistence), krásně voní a barvicka je zdravě přirozená, což je u světlých make-upů spíše výjimkou.


4) Maybelline Dream Mousse Concealer

Tento korektor předčil i můj "all time favorite" Mineral Power concealer ot téže značky. Je krásně nadýchaný a dobře kryje. Po nanesení se nevstřebá do pokožky, ale spíše k ní přilne (silikonová konzistence), takže nezvýrazní malé vrásky a nedokonalosti pod očima. Je výborný i na zamaskování příležitostných pupínků. nanáší se prsty, ale lze smíchat např. s Evianem ve spreji nebo s Fix+ od MACu a nanášet štětečkem.




5) Benefit Sugarbomb

Sladká letní tvářenka, dodává mým líčkům svěží vzhled. Je složená ze 4 barev, ze dvou highlights (lia a meruňková) a dvou odstínů růžové. Pokud k nanášení použijete přiložený štěteček, vykouzlí na tvářích dvojí efekt, dole tvářenka a nahoře highlight. A voní po růžích.


6) Maybelline Single Eyeshadow Gold

Tak tyhle stíny jsou mým letním hitem. Zajímavá antická zlatá, s nádherným třpytek, hedvábná konzistence. Lze spárovat s jakoukoli tmavší hnědou ve vnějším koutku (já používám Juniper od EDM) a máte vystaráno.


7) Maybelline Falsies Mascara

Bylo komplikované si na tuto řasenku zvyknout, ale po pár dnech praxe vytvoří krásné řasy. Určitě neudělá řasy a lá mrkací panenka, ale hezky je prodlouží. Nejlépe se hodí na spodní řasy, které neslepí a zvýrazní.


8) Mac Patisserie

Po desítkách a desítkách rtěnek jsem konečně našla svoji ideální. Na doporučení Dianky (DIVI blog) z MACu na Chodově jsem si pořídila Mac Patisserie. Tělová barvička s růžovým nádechem a zlatavým třpytem je moje "my lips but better" barvička. Je to luster, krásně voní po vanilce (jako vsechny Mac rtěnky) a nosí se jedna radost. Ideální pro světlejší pletˇ.


9) Loreal Magic Perfecting Base

Zázračná báze pod make-up, skryje póry, vyhladí plet, zmatní a barevně sjednotí. Hodí se pro schování rozšířených pórů při používání minerálních make-upů. Stačí troška, takže i dlouho vydrží. Pro mě dobře utracených 399 Kč.

zazracna baze pod makeup




10) Coastal Scents Stippling Brush

Srovnatelný s MAC Stippling brush za zlomek ceny ($8 na coastalscents.com) Osvědčil se mi při nanášení minerálních tvářenek, např. Waffle Cone z EDM.


Žádné komentáře:

Okomentovat